Θεραπεία ACAI REFIRM

Κωδικός: ACAI000

Για να αγοράσετε τα προϊόντα μας θα πρέπει να είστε χρήστης της σελίδας μας

Θεραπεία σώματος για σύσφιξη & οξυγόνωση με εκχύλισμα από Acai berry

Συσφικτική θεραπεία για το σώμα που προλαμβάνει το σχηματισμό της κυτταρίτιδας και τη διαμόρφωσή της, χάρη στο δραστικό συνδυασμό συστατικών του εκχυλίσματος Acai Berry.

Με εκχύλισμα Acai berry που είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικό, που βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και λειαίνει ορατά το δέρμα. Το λάδι Perilla υποστηρίζει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, καθιστώντας πιο ελαστική την επιδερμίδα. Προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης του δέρματος. Actiporine 8G, σύμπλεγμα που περιέχει εκχύλισμα φυκιών Jania Rubens, τα οποία προσφέρουν εκπληκτική σύσφιξη. Ενεργοποίει τη λιπόλυση και την απελευθέρωση των λιπαρών οξέων από τα λιποκύτταρα, ενεργοποιεί τη σύνθεση των ινών κολλαγόνου, μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και το δέρμα ανακτά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του. Σύμπλεγμα με εκχυλίσματα φυκιών, που αποτελείται από φύκια, πλαγκτόν, Ascophyllum, φύκια και θαλάσσια kowniatka με αδυνατιστική και συσφικτική δράση. Revolu Hydra Peel ένα πολυλειτουργικό σύμπλεγμα που δημιουργήθηκε από την Farmona, το οποίο επανορθώνει και δημιουργεί ένα φυσικό προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα. Παρέχει στο δέρμα ευεργετικά συστατικά και αναζωογονεί τα λιπίδια του δέρματος. Το σύμπλεγμα περιλαμβάνει μια βιομιμητική ουσία, έτσι ώστε το δέρμα να μένει τέλεια ενυδατωμένο.

Αφήνει μοναδικό φρέσκο εξωτικό ​​άρωμα στο δέρμα σας, που ξυπνάει τις αισθήσεις. 


Ενδείξεις θεραπείας:

για απώλεια της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος

για μείωση του λιπώδους ιστού (στην κοιλιά, τους μηρούς, τους γλουτούς, τα χέρια)

για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας που οφείλεται σε κατακράτηση υγρών ή σε συσσώρευση λίπους

για κακώς οξυγονωμένο δέρμα,

Η θεραπεία συνιστάται κατά τη διάρκεια και μετά από θεραπείες αδυνατίσματος, μετά την περίοδο της κύησης και της γαλουχίας.


Aποτελέσματα:

Λείανση και οξυγόνωση του δέρματος

Αύξηση της σφριγηλότητας

Ελαστικότητα και ευελιξία του δέρματος

Ορατή μείωση της κυτταρίτιδας

Αδυνάτισμα προβληματικών περιοχών.


Ενεργά συστατικά της σειράς προϊόντων: Εκχύλισμα Acai berry, λάδι Perilla, actiporine 8G, σύμπλεγμα με εκχυλίσματα φυκιών, Revolu Hydra Peel