Θεραπεία NEURO LIFT +

Κωδικός: NEURO

Για να αγοράσετε τα προϊόντα μας θα πρέπει να είστε χρήστης της σελίδας μας

NEURO LIFT +
ΘΕΡΑΠΕΙΑ DERMO LIFTING

Εξειδικευμένη, ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου εμπνευσμένη από τα κυριότερα  επιχειρήματα της πλαστικής χειρουργικής. Στόχος της θεραπείας είναι η λείανση του προσώπου, η αναδόμηση του δέρματος και η βελτίωση της πυκνότητάς του. Ιδανική για τη διατήρηση του αποτελέσματος μετά τη χειρουργική επέμβαση κι όχι μόνο. Σχεδιασμένη για κάθε ώριμη επιδερμίδα, με έλλειψη πυκνότητας, με απώλεια σφριγηλότητας και έντονες ορατές ρυτίδες. Λειτουργεί ως συμπλήρωμα, και διατηρεί τα αποτελέσματα των θεραπειών αισθητικής ιατρικής, αναπλάθει το δέρμα μετά από επεμβάσεις αισθητικής δερματολογίας. Θεραπεία σχεδιασμένη να προσφέρει άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Το μυστικό της βρίσκεται στο συνδυασμό των τεχνολογικά πιο προηγμένων συστατικών τελευταίας γενιάς.
Νέα γενιά πεπτιδίων NEUROPETPTIDE, που αποτρέπoυν την κίνηση των μυών  και σταματούν αποτελεσματικά τις ρυτίδες έκφρασης.
'Ενα ειδικό μοναδικό τρισδιάστατο πλέγμα LIFTING_4D που δίνει άμεση και ορατή ανόρθωση στο προσώπου. 
Διασταυρωμένα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος HYALURONIC_FILLER με εξαιρετικά αποτελέσματα γεμίζουν το πρόσωπο μέσα σε μόνο μια ώρα, αφήνοντάς το εξαιρετικά ενυδατωμένο. 
Με BOTANIC_CELLULAR_COMPLEX, ένα σύμπλεγμα από φυτικά βλαστοκύτταρα, που είναι φυσικός διεγέρτης της κυτταρικής ανάπτυξης. Διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, προλαμβάνουν την υποβάθμισή τους και υποστηρίζουν την ανανέωση τους, καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Το HYDROKSYPROLISILANE CO ® είναι ένα συστατικό που λαμβάνεται από το συνδυασμό του πυριτίου με υδροξυπρολίνη (αμινοξύ παρόν στο κολλαγόνο και την ελαστίνη). Αναζωογονεί απόλυτα το δέρμα επηρεάζει θετικά την αναγέννηση τον κύτταρων, διεγείρει τη σύνθεση των ινοβλαστών και αφήνει εμφανώς λείο το δέρμα. Πατενταρισμένο τριπεπτίδιο TGF - β BOOSTER  που καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Ενεργοποιεί το TGF – β και  την παραγωγή κολλαγόνου, επίσης αποτρέπει την υποβάθμιση του. Το μετρίου μοριακού βάρους AMW HYALURON υαλουρονικό οξύ, που δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας ενώ την ίδια στιγμή ενυδατώνει και εμποδίζει την απώλεια νερού. Η MATRYKINY είναι μικρομοριακά πεπτίδια βιομιμητικά ικανά να επιταχύνουν την ανάκτηση του ιστού του δέρματος. Βελτίωση της διαδικασίας του μεταβολισμού της επιδερμίδας, τόνωση της δραστηριότητας των ινοβλαστών, αύξηση της σφριγηλότητας και την ελαστικότητας, βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου και μείωση των ρυτίδων. Διεγείρουν τη δραστηριότητα  των βλαστοκυττάρων. Αποτελούνται κυρίως από ελαστίνη, κολλαγόνο, ινωδονεκτίνη και θρομβοσπονδίνη. Εκχύλισμα από το φυτό Imperata cylindrical MOIST 24 ™ το οποίο βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και ενυδατώνει την επιδερμίδα, διατηρεί το νερό στους ιστούς της επιδερμίδας.

Ενεργά συστατικά της σειράς προϊόντων: NEUROPETPTIDE, LIFTING_4D, HYALURONIC_FILLER, BOTANIC_CELLULAR_COMPLEX, HYDROKSYPROLISILANE CO ®, TGF - β BOOSTER, AMW HYALURON, MATRYKINY, MOIST 24 ™


Αποτελέσματα:

ένα άμεσο αποτέλεσμα lifting

λείανση των ρυτίδων

ενυδατωμένο και αναζωογονημένο δέρμα

βελτίωση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας

βελτιωμένη εμφάνιση της κατάστασης του δέρματος.

Αποτελέσματα που παρατηρήθηκαν μετά από μια σειρά 6 θεραπειών σε συνδυασμό με φροντίδα στο σπίτι: 

λείανση και γέμισμα των ρυτίδων

μείωση της σύσπασης των μυών

αναστολή της διαδικασίας γήρανσης

βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου .

Συνιστάται μια σειρά 6 θεραπειών/μια φορά την εβδομάδα, σε συνδυασμό με την κατ 'οίκον φροντίδα 


Προϊόντα για φροντίδα στο σπίτι: 

Lifting emulsion SPF15 50ml
Anti-wrinkle regenerating cream 50ml
Mimic wrinkle reducer under eye & mouth area 30ml